Защо в Англия?

Както е известно, квалификациите и дипломите от Англия са признати и уважавани по целия свят. Опитът, който ще придобиете, ако завършите образованието си в Обединеното Кралство, ще даде солидна основа за бъдещето ви, за развитието на вашата кариера и не на последно място - за получаване на една стабилна, висока заплата.

Средните училища (Boarding schools UK) и университетите (University UK) във Великобритания осигуряват една динамична, предизвикателна и творческа среда, в която можете да развиете своя потенциал.

Английските стандарти и качество на обучение са пример за много страни по света. В един все - по глобализиращ се свят на икономика, хората се нуждаят от специални умения и качества, за да успеят. Работодателите изискват от работниците и служителите си да мислят ефективно, творчески инезависимо. А това е съшествена част от обучението и английския опит.

Образователните институции в Англия използват различни методи за оценяване и преподаване, които насърчават независимостта и развитието на личността на учениците и студентите. В страната се използва едни от най-добрите и модерни системи за образование, това прави Обединеното Кралство привлекателна страна за обучение в чужбина за стотици хиляди учениеци и студенти не само от Европа на и от цял свят.

Целта на обучението е учениците да придобиват не само знания, но и реални умения, които ги подготвят за живота след образованието. Не случайно английските учени и институти са носители на почти 100 нобелови награди за научни постижения.

Англия носи славата на "страната на творческите мозъци" - стотици художници, дизайнери, филмови и телевизионни звезди завършват образованието си именно там и са считани за едни от най - добрите в света.

 

МОЖЕ ДА Е  ПО-ЛЕСНО

Ако държавата Англия е вашият избор за обучение, но все още не сте намерили отговора за себе си или се колебаете – Защо да уча в Англия? Обадете ни се или ни пишете (контакти).

Нашите консултанти ще направят всичко възможно да ви помогнат и да намерите отговора и решението на вашите конкретни въпроси, желания и изисквания.

,

Последни новини

Най-добри университети

Най-добри училища

Най-добри програми


Google+